Wat houdt het in?

Permanente 24-uurs zorg.

Onze bewoners zijn thuis, onder begeleiding van een team van enthousiaste en lieve coaches die zich perfect kunnen inleven in de belevingswereld van mensen met dementie. Hierin speelt een knusse, huiselijke sfeer gecombineerd met het welzijn van de bewoners de hoofdrol. Iedere bewoner heeft een eigen kamer. Bij het intrekken neemt de toekomstige bewoner spullen mee vanuit het oude huis en we creëren samen met hen en familie/mantelzorg een nieuwe fijne plek.  

Door de rustige, landelijke ligging maken we gebruik van de kracht van de natuur, omgang met dieren, rust en genieten we zoveel mogelijk van ‘het buitenleven’. Na de dag-beleving spelen we ’s avonds spelletjes, we kijken samen televisie of vertellen elkaar verhalen. Net als thuis genieten we van alle gewone dingen en nemen samen een lekker drankje en hapje.

Wie kan er bij De Gelukshoeve wonen?

De mensen die een ZZP5 indicatie (beschermd wonen met intensieve dementiezorg) hebben kunnen in aanmerking komen om bij De Gelukshoeve te wonen.

Wat kost het?

De maandelijkse huurprijs ligt tussen €978,- en € 1387,-.
We berekenen de kosten altijd inclusief eten, drinken, gas water en licht. Afhankelijk van inkomen en het recht op zorgvergoedingen verschilt dit per persoon.

dementie bewoners thuis