Zorgen vóór en mét elkaar. Vanuit die kerngedachte gecombineerd met échte aandacht, vriendelijkheid en een groene en huiselijke omgeving streven we samen naar een positieve bijdrage voor bewoners en bezoekers van de dag-beleving. Het welzijn van mensen staat bij ons centraal, niet de dementie.

Wij laten onze bezoekers zoveel mogelijk beslissingen zelf nemen. Ons team van enthousiaste en lieve coaches helpt en ondersteunt hen daarin. Bij interesse in De Gelukshoeve als plek en onze aanpak nodigen we je uit om contact met ons op te nemen. Indien gewenst leiden we je graag rond zodat je deze mooie plek kunt ervaren en we je alles kunnen vertellen over De Gelukshoeve.

In 2019 zag onze initiatiefneemster Judith een Tv-programma waar een zorglandgoed uit Mariahout werd belicht. “Dit idee en de specifieke aanpak voor zorg voor deze doelgroep liet mij niet meer los sindsdien. Ik heb het voorrecht om deze ‘droom’ iedere dag werkelijkheid te laten zijn samen met een enthousiast team.”

“Maatschappelijke relevantie is één van mijn persoonlijke drijfveren. De Gelukshoeve is een prachtig voorbeeld van wat ik wil doen in mijn ondernemerschap, daar ben ik uitermate trots op”, aldus Peter, die samen met Judith het initiatief is gestart.

Onze coaches

Onze coaches ondersteunen bezoekers en bewoners bij hun dagelijkse activiteiten. Zij werken vanuit verschillende specialismen, van activiteitenbegeleiding tot verzorging.

Marwilleke
Verbinder

“Lief mens, U bent belangrijk, u staat centraal. Vertel me en laat me zien wie u bent. Ik luister en kijk om dagelijkse geluksmomenten met uw verhaal te verbinden.”

marwillekemarteijn@gelukshoeve.nl
T: 013-2310202

Rianne
Coach
Lianne
Coach
Els
Coach

Margot
Coach
Ester
Coach
Rian
Coach

Astrid
Coach
Evalyn
Coach
Binnenkort bekend
Coach

Binnenkort bekend
Coach
Word jij ook een van onze coaches of verbinders?

Onze vrijwilligers

Word jij vrijwilliger bij ons?

Ons team wordt achter de schermen ondersteund door

liedy-van-rijswijk-gelukshoeve
Liedy
Financiële administratie

”Zorgdragen dat financiële stromen op de juiste plaats worden ingezet en correct verlopen is erg belangrijk voor alle betrokken partijen die net als ik welzijn en geluk centraal stellen.”

Onze initiatiefnemers

Judith

“Wanneer ik iemand anders blij en tevreden zie geeft mij dat bergen energie.
Bij De Gelukshoeve mag ik samen met ons enthousiaste team iedere dag het verschil maken, meer kan ik mezelf niet wensen!

judithteurlings@gelukshoeve.nl
T: 013-2310201

peter-spijkers-gelukshoeve
Peter

“Maatschappelijke relevantie is één van mijn persoonlijke drijfveren. De Gelukshoeve is hier een prachtig verlengde van.”

team enthousiaste lieve coaches