Zorgen vóór en mét elkaar. Vanuit die kerngedachte gecombineerd met échte aandacht, vriendelijkheid en een groene en huiselijke omgeving streven we samen naar een positieve bijdrage voor bewoners en bezoekers van de dag-beleving. Het welzijn van mensen staat bij ons centraal, niet de dementie.

Wij laten onze bezoekers zoveel mogelijk beslissingen zelf nemen. Ons team van enthousiaste en lieve coaches helpt en ondersteunt hen daarin. Bij interesse in De Gelukshoeve als plek en onze aanpak nodigen we je uit om contact met ons op te nemen. Indien gewenst leiden we je graag rond zodat je deze mooie plek kunt ervaren en we je alles kunnen vertellen over De Gelukshoeve.

In 2019 zag onze initiatiefneemster Judith een Tv-programma waar een zorglandgoed uit Mariahout werd belicht. “Dit idee en de specifieke aanpak voor zorg voor deze doelgroep liet mij niet meer los sindsdien. Ik heb het voorrecht om deze ‘droom’ iedere dag werkelijkheid te laten zijn samen met een enthousiast team.”

“Maatschappelijke relevantie is één van mijn persoonlijke drijfveren. De Gelukshoeve is een prachtig voorbeeld van wat ik wil doen in mijn ondernemerschap, daar ben ik uitermate trots op”, aldus Peter, die samen met Judith het initiatief is gestart.

Onze coaches

Onze coaches ondersteunen bezoekers en bewoners bij hun dagelijkse activiteiten. Zij werken vanuit verschillende specialismen, van activiteitenbegeleiding tot verzorging.

Rian Engel
Coach

Jeanine Happel
Coach
Rian Hendrikx
Coach

rian@gelukshoeve.nl

Elsje Afroedie
Coach

Margo de Graaf- van Gils
Coach

margo@gelukshoeve.nl

Linda van Heerbeek
Coach

linda@gelukshoeve.nl

Michael Reijrink
Coach
Cindy Nouwens-Vernes
Coach

dagbeleving@gelukshoeve.nl

Martien Matteheeuwse
Coach
Sita van Riel
Coach

Tieneke de Groot-Prins
Coach
Marga de Meer
Coach
Wieke Bols
Coach

wieke@gelukshoeve.nl

Carolien van Rieswijk
Coach
Rianne Lauwers
Coach
Word jij ook een van onze coaches of verbinders?

Onze vrijwilligers

Word jij vrijwilliger bij ons?

Ons team wordt achter de schermen ondersteund door

liedy-van-rijswijk-gelukshoeve
Liedy van Rijswijk
Financiële administratie en klachtenfunctionaris

factuur@gelukshoeve.nl

”Zorgdragen dat financiële stromen op de juiste plaats worden ingezet en correct verlopen is erg belangrijk voor alle betrokken partijen die net als ik welzijn en geluk centraal stellen.”

Debby ter Horst
Vertrouwenspersoon

Orthopedagoog-generalist, CGT- en Traumatherapeut debby@therapiepraktijktilburg.nl

Saskia Mommers
Vertrouwenspersoon

info@therapiepraktijktilburg.nl

Onze initiatiefnemers

Judith Teurlings-Wouters

“Wanneer ik iemand anders blij en tevreden zie geeft mij dat bergen energie. Bij De Gelukshoeve mag ik samen met ons enthousiaste team iedere dag het verschil maken, meer kan ik mezelf niet wensen!”

peter-spijkers-gelukshoeve
Peter Spijkers

info@gelukshoeve.nl

“Maatschappelijke relevantie is één van mijn persoonlijke drijfveren. De Gelukshoeve is hier een prachtig verlengde van.”

team enthousiaste lieve coaches