Vacature Verpleegkundige

Vacature: Verpleegkundige (verbinder) voor De Gelukshoeve
Ben jij een gedreven verpleegkundige met een passie voor zorg en zoek je een mooie werkomgeving waarin je zelf bepaald hoe de zorg wordt vorm gegeven? Zoek niet verder! Bij De Gelukshoeve hebben we een unieke kans voor jou om jezelf te ontplooien in een omgeving zonder traditionele hiërarchie, waar democratische zelfsturing en gezond boeren verstand voorop staan. Daarom noemen we deze functie: verbinder; je bent de verbindende schakel tussen externe interne relaties. Samen met het team geef je vorm aan De Gelukshoeve.

Over De Gelukshoeve
De Gelukshoeve is geen doorsnee zorginstelling. Onze visie is geworteld in het creëren van een warme en liefdevolle omgeving voor mensen met dementie. Wij streven ernaar om de mooiste plek te zijn om oud te worden, waarbij onze bewoners en ons zorgteam in harmonie samenwerken. Bij De Gelukshoeve hebben we geen directie- of managementlagen, omdat we geloven in de kracht van democratische zelfsturing. Jouw rol als verpleegkundige bij De Gelukshoeve heb je een cruciale coördinerende rol voor zorggerelateerde taken. Je werkt nauw samen met ons toegewijde zorgteam en communiceert vlot met externe partijen zoals ziekenhuizen, naasten, huisartsen, fysiotherapeuten en ergotherapeuten. Jouw besluitvaardigheid en vermogen om zelfstandig te handelen zijn essentieel, want hier bij De Gelukshoeve worden beslissingen samen met het team genomen. Jouw verantwoordelijkheden omvatten:

 • Coördineren van zorgtaken voor onze bewoners.
 • Onderhouden van open en effectieve interne communicatie met ons zorgteam.
 • Het leggen van constructieve bruggen met externe zorgpartners.
 • Samen met het team bouwen aan een warme en gelukkige plek voor onze bewoners.
 • Handelen volgens onze uitgangspunten: gezond boeren verstand en “Hoe zou ik het zelf willen?”
 • Het team ondersteunen in het samen roosteren van de diensten. Medewerkers roosteren bij ons zelf.

Jouw profiel

 • Ruime ervaring met mensen met dementie
 • Gediplomeerd verpleegkundige met een hart voor de zorg.
 • Zelfsturend en zelfverzekerd in het nemen van beslissingen.
 • Empathisch en in staat om liefdevolle zorg te bieden aan mensen met dementie.
 • Bereidheid om te groeien en te evolueren met De Gelukshoeve.
 • Je ziet de verbindende rol zitten en bent van nature iemand die zijn verantwoordelijkheid neemt.

Aanbod
Bij De Gelukshoeve waarderen we onze medewerkers. We bieden jou de kans om deel uit te maken van een mooien gedreven team en om echt het verschil te maken in het leven van onze bewoners. Momenteel hebben we 4 bewoners, maar ons doel is om eind volgend jaar te groeien naar 15 bewoners. Daarom kunnen de uren in overleg worden uitgebreid, naarmate De Gelukshoeve groeit.

Interesse?
Als jij de verpleegkundige bent die we zoeken en je voelt je aangetrokken tot onze visie en waarden, aarzel dan niet om te solliciteren. Stuur je CV en motivatiebrief naar info@gelukshoeve.nl of neem via WhatsApp contact op via +31132310200 en help ons samen met het team bij De Gelukshoeve de toekomst van de zorg vorm te geven.Bij De Gelukshoeve geloven we dat zorg draait om samenwerking, geluk en liefde. Kom bij ons en maak deel uit van deze bijzondere reis!