Vacature nacht coach (24-36 uur)

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging?

Dan zoekt De Gelukshoeve jou!

         De Gelukshoeve een thuis voor mensen met dementie

In Baarschot, een klein dorpje in de gemeente Hilvarenbeek, staat een nieuwe zorgboerderij waar mensen met dementie kunnen wonen en be-leven.

De Gelukshoeve is een kleine organisatie welke bestaat uit initiatiefnemers, verbinders en coaches. Met elkaar bieden we ondersteuning aan de bewoners en bezoekers bij hun dagelijks leven. 

De Gelukshoeve is op zoek naar een coach voor in de nacht

           24-36 uur

Op dit moment zijn we op zoek naar een coach die interesse heeft in de slaapdiensten op de locatie van De Gelukshoeve.

Heb je een groot zorghart en wil je met plezier een bijdrage leveren aan het creëren van dagelijkse Geluksmomenten voor de bewoners, bezoekers en naasten? We horen graag wat jij als nieuwe collega zou kunnen betekenen.

We vragen van jou een aandeel in het ontwikkelproces van zorgvernieuwing en samenwerking. Door de platte organisatiestructuur staat iedereen in verbinding met elkaar en zijn we allemaal betrokken bij besluitvormingsprocessen. Je durft dat wat je opmerkt bespreekbaar te maken met collega’s. Samen denken we in mogelijkheden en verdelen we met elkaar de taken. Op deze manier blijft de kwaliteit van (fysieke) zorg, welzijn, belevingen en activiteiten voor de bewoners en bezoekers van De Gelukshoeve centraal staan.

De Gelukshoeve heeft het werkGeluk van coaches hoog in het vaandel staan. Je werkt met je eigen kwaliteiten, kennis en mogelijkheden.

De Gelukshoeve werkt volgens de CAO VVT. Tijdens het sollicitatiegesprek wordt er met jou overlegt hoe jouw kwaliteiten, kennis en mogelijkheden het beste tot zijn recht komen. Daarnaast biedt De Gelukshoeve jou een pensioenregeling, eindejaarsuitkering en ruime groei en ontwikkelmogelijkheden.

Wil je meer weten en/of solliciteren?

Stuur je vraag/ brief met CV naar judithteurlings@gelukshoeve.nl