De Gelukshoeve biedt zorgzame rustmomenten voor mantelzorgers van mensen met dementie door middel van respijtzorg met overnachting. Onze prachtige locatie vlakbij Tilburg in het mooie Hilvarenbeek is de ideale plek waar zowel de zorgbehoevende als de mantelzorger de broodnodige rust en ontspanning kunnen vinden.

Respijtzorg, even tot rust komen in onze prachtige tuin

Als erkend respijthuis begrijpen we de uitdagingen en de emotionele belasting die gepaard gaan met het zorgen voor iemand met dementie. Onze respijstzorgprogramma’s zijn speciaal ontworpen om mantelzorgers een welverdiende adempauze te geven, terwijl hun geliefden professionele en liefdevolle zorg ontvangen.

Bij De Gelukshoeve geloven we in de kracht van een warme en huiselijke omgeving. Onze getrainde zorgprofessionals bieden 24/7 ondersteuning en zorgen voor een veilige en comfortabele omgeving voor mensen met dementie. We streven ernaar om een vertrouwde en gezellige sfeer te creëren, zodat onze gasten zich thuis voelen.

Tijdens het verblijf bij De Gelukshoeve kunnen de zorgbehoevenden deelnemen aan verschillende activiteiten die zijn afgestemd op hun behoeften en interesses. Van geheugentraining en sensorische stimulatie tot ontspannende wandelingen in de natuur, er is voor elk wat wils. Ons deskundige personeel staat altijd klaar om persoonlijke zorg en begeleiding te bieden.

Voor mantelzorgers is het essentieel om af en toe tijd voor zichzelf te nemen. Onze respijstzorg met overnachting stelt mantelzorgers in staat om te rusten, hun batterijen op te laden en zelfzorgprioriteit te geven. Het is een waardevolle gelegenheid om even afstand te nemen van de dagelijkse zorgtaken en nieuwe energie op te doen.

Bij De Gelukshoeve begrijpen we ook het belang van een persoonlijke aanpak. We stemmen onze respijstzorgprogramma’s af op de individuele behoeften en wensen van zowel de zorgbehoevende als de mantelzorger. Door open communicatie en samenwerking zorgen we ervoor dat elk verblijf bij De Gelukshoeve een positieve en verkwikkende ervaring is.

Respijtzorg voor mensen met dementie in de regio Tilburg, Eindhoven en Den Bosch in het mooie Hilvarenbeek

Gun jezelf, als mantelzorger, de tijd om op adem te komen en nieuwe energie op te doen. Ontdek de respijstzorg met overnachting van De Gelukshoeve en geef zowel jezelf als je dierbare met dementie de zorg en ondersteuning die ze verdienen. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze programma’s en om een rustmoment in te plannen. We maken graag samen met u een programma wat past bij uw wensen.