Wat houdt het in?

7 dagen in de week tussen 11.00 uur tot 19.00 uur. De dag-beleving biedt twee mogelijkheden, namelijk een invulling van 11.00-17.00 en van 11.00-19.00 uur.

Hier genieten de vaste bewoners en de periodieke bezoekers gezamenlijk van een fijne invulling van de dag. Wij zijn 365 dagen per jaar geopend, ook in de weekenden.

Tijdens de dag-beleving laten we iedereen zoveel mogelijk bepalen wat hij of zij wil en kan doen. Begeleiding en/of zorg wordt naar behoefte ingezet. De invulling van de dag-beleving heeft als uitgangspunt bezoekers zoveel mogelijk geluksmomenten te bezorgen. Voor de ene persoon zit het in creatieve activiteiten of een wandeling in de buitenlucht. Voor een ander zit geluk eerder in het luisteren van muziek, het maken van een puzzel of wat werken in de moestuin.  ​

Ons streven is dat bezoekers zich ‘thuis’ voelen. Zij mogen doen wat ze willen, voelen zich veilig en zinvol in een huiselijke, groene omgeving. Dat is geluk!

Wie komt er in aanmerking?

Iedereen met een vorm van dementie.

Wat kost het?

Voor de dag-beleving hanteren we een uurtarief. Dit kan vergoed worden vanuit een PGB. Daarnaast kan er ook gekozen worden om bij ons mee te eten.

De maaltijden worden niet vanuit een PGB vergoed, dat is belangrijk om rekening mee te houden. Maak een afspraak of plan een rondleiding om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.