Coach (24-36uur) VZ-IG of Helpende +Coach (24-36uur)

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging?

Dan zoekt De Gelukshoeve jou!

         De Gelukshoeve een thuis voor mensen met dementie

In Baarschot, een klein dorpje in de gemeente Hilvarenbeek, staat een nieuwe zorgboerderij waar mensen met dementie kunnen wonen en be-leven.

De Gelukshoeve is een kleine organisatie welke bestaat uit initiatiefnemers, verbinders en coaches. Met elkaar bieden we ondersteuning aan de bewoners en bezoekers bij hun dagelijks leven.

      De Gelukshoeve is op zoek naar coaches 24-36 uur

                Met ervaring als VZ-IG of Helpende +

Op De Gelukshoeve spreken we van coaches, die de bewoners en bezoekers ondersteunen bij de persoonlijke zorg op maat en hun dagelijks leven.

Hierdoor creëren we met elkaar een nieuw ‘thuis’.

Heb je een groot zorghart en wil je als vz-iger of helpende+ met plezier een bijdrage leveren aan het creëren van dagelijkse Geluksmomenten voor de bewoners, bezoekers en naasten? We horen graag wat jij als nieuwe collega zou kunnen betekenen.

We vragen van jou een aandeel in het ontwikkelproces van zorgvernieuwing en samenwerking. Door de platte organisatiestructuur staat iedereen in verbinding met elkaar en zijn we allemaal betrokken bij besluitvormingsprocessen. Je durft dat wat je opmerkt bespreekbaar te maken met collega’s. Samen denken we in mogelijkheden en verdelen we met elkaar de taken. Op deze manier blijft de kwaliteit van (fysieke) zorg, welzijn, belevingen en activiteiten voor de bewoners en bezoekers van De Gelukshoeve centraal staan.

De Gelukshoeve heeft het werkGeluk van coaches hoog in het vaandel staan. Je werkt met je eigen kwaliteiten, kennis en mogelijkheden.

De Gelukshoeve werkt volgens de CAO VVT. Tijdens het sollicitatiegesprek wordt er met jou overlegt hoe jouw kwaliteiten, kennis en mogelijkheden het beste tot zijn recht komen. Daarnaast biedt De Gelukshoeve jou een pensioenregeling, eindejaarsuitkering en ruime groei en ontwikkelmogelijkheden.

Wil je meer weten of solliciteren?

Stuur je vraag en/of cv met motivatie naar judithteurlings@gelukshoeve.nl