Ontdek de kracht van de Böhm Zorgmethodiek voor mensen met dementie bij De Gelukshoeve. Ontwikkeld door professor Böhm, staat deze methode bekend om zijn doeltreffendheid en wetenschappelijke onderbouwing. Bij De Gelukshoeve maken we gebruik van deze baanbrekende benadering om onze bewoners een hoogwaardige en gepersonaliseerde behandeling te bieden.

De Böhm Zorgmethodiek richt zich op het creëren van een geïndividualiseerde zorgomgeving die de kwaliteit van leven van mensen met dementie verbetert. Door methodisch te werk te gaan, zorgen we voor een gestructureerde aanpak die aansluit bij de unieke behoeften van elke bewoner. Deze aanpak is niet alleen effectief voor onze dagelijkse zorgverlening, maar kan ook worden toegepast in thuissituaties, waardoor families waardevolle ondersteuning krijgen bij de zorg voor hun geliefden met dementie.

Böhm zorgmethodiek voor mensen met dementie

Bij De Gelukshoeve geloven we in het belang van een complete benadering van zorg, waarbij de Böhm Zorgmethodiek ons in staat stelt om op een diepgaande en effectieve manier te werken. Ontdek hoe onze expertise en toewijding aan deze methode het verschil kunnen maken in het leven van mensen met dementie en hun families. Deze methodiek passen we toe voor onze dagbeleving, bewoning en ook voor de thuis situatie.